Tuomas Mikkonen » Häävalokuvaaja Wedding Photographer Tuomas Mikkonen Hääkuvaus Jyväskylä Suomi Finland Worldwide

Masthead header

Wedding Day Story Maiju + Miika

  • Johanna - Iso sydän tälle. 🙂ReplyCancel

  • Laura - Vitsi nää on ihan mielettömän hyviä! Ihan mun lempparit tähänastisista hääkuvista. Mieletön paikka ja upea hääpari! Ah! Tulispa jo omat kemut 😀ReplyCancel

  • Maiju - Kiitos Tuomas! Olet saanut ikuistettua päivän niin upealla tavalla. Kuvia katsellessa silmäkulmat kastuvat ja hymy on herkässä, ihan niin kuin hääpäivänäkin. Voimme elää päivän yhä uudelleen ja uudelleen sinun kuviesi kautta. Kuvistasi välittyy todellakin kaikki se tunnelma. Iso kiitos vielä kerran.

    T: Maiju ja MiikaReplyCancel

  • Tuomas - Kiitos vaan itsellenne! Mahtava kuulla että olette tykänneet kuvista! Se että teille välittyy hääpäivän tunnelmat ja kuvat on muutenkin mieleiset on kuitenkin mulle se tärkein palaute! Kiitokset Johannalle ja Laurallekkin kommenteista! 🙂ReplyCancel

  • Jaana Sojakka - Ihania kuvia, ihana pari 🙂 Just vasta tajusin, että täällähän on parit häät, joita olemme saaneet olla toteuttamassa. Aina ilolla katson uusia kuvia. Hyvää tulevaa vuotta ja nähdään taas 🙂ReplyCancel

  • Tuomas - Heh, aivan! Toivottavasti pääsen maistelemaan taas teidän hyviä ruokia 🙂 Varmaan nähdään taas ensi kesänä! Hyvää uutta vuotta myös!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Back to topContact