Tuomas Mikkonen » Häävalokuvaaja Wedding Photographer Tuomas Mikkonen Hääkuvaus Jyväskylä Suomi Finland Worldwide

Masthead header

Wedding Day Story Heini + Tuomas. Helsinki, Finland.

HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi1 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi2 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi3R HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi4R HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi5R HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi6R HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi7R HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi8R HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi9 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi10 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi11 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi12R HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi13R HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi14R HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi15 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi16R HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi17R HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi18 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi19 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi20R HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi21 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi22 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi23 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi24 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi25 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi26 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi27 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi28 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi29 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi30 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi31 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi32 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi33 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi34 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi35 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi36 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi37 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi38 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi39 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi40R HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi41R HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi42 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi43R HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi44R HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi45 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi46 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi47R HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi48 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi49 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi50 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi51 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi52 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi53 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi54 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi55 HäävalokuvaajaHelsinkiSuomi56

Venue: G18

Dress: Appreciating the details

Flowers: Ruusupuu

Cakes: American Sweetie

  • Jaakko Sorvisto - Nice and solid set Tuomas! And what a double exposure you got there… So inspiring story!ReplyCancel

  • maya - Hei vau! Taas niin koskettavaa, talvihäät on kyllä kauniita. Haluaisin samanlaisia kuvia omista häistäni, kuvaajalla on kyllä lahja ja taito ja tekniikka kunnossa.
    Värien käyttö on kyllä vähän pelkistettyä, sopii toisaalta. Mutta tekisin mitä vain nähdäkseni tuosta morsiuskimpusta värillisen kuvan. Muiden kukkien värimaailmaa katsoessa jää vaivaamaan oliko morsiuskimpun tulppaanit myös värikkäitä, ah kuinka kauniilta ne onkaan mahtanut näyttää morsiamen kädessä!ReplyCancel

  • Tuomas - Kiitos kommenteista! Mayalle voin paljastaa, että morsiuskimpun kukat oli saman väriset kun muutkin kukat juhlapaikalla. Jos se tieto yhtään lohduttaa 🙂ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Back to topContact