Tuomas Mikkonen » Häävalokuvaaja Wedding Photographer Tuomas Mikkonen Hääkuvaus Jyväskylä Suomi Finland Worldwide

Masthead header

Wedding Day Story Josefine + Max. Santorini, Greece.

DestinationWeddingSantoriniGreeceJM1R2 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM2 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM3R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM4R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM5R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM6R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM7R2 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM8R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM9R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM10R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM11R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM12R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM13R2 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM14R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM15R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM16 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM17 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM18R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM19R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM20R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM21R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM22R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM23 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM24R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM25R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM26R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM27 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM28R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM29R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM30R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM31 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM32 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM33 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM34 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM35 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM36 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM37 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM38 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM39 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM40 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM41R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM42R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM43R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM44 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM45 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM46R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM47R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM48 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM49R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM50 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM51R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM52R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM53 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM54 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM55 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM56 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM57R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM58R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM59R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM60R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM61 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM62R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM63 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM64 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM65 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM66R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM67R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM68 DestinationWeddingSantoriniGreeceJM69R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM70R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM71R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM72R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM73R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM74R DestinationWeddingSantoriniGreeceJM75R

Wedding ceremony: Suites Of The Gods

Reception Venue: Theros Wave Bar

  • Jaakko Sorvisto - Pure awesomeness!!!ReplyCancel

  • Nani - w o r l d c l a s sReplyCancel

  • Kauko Mikkonen - Vaikka maisemat on aika huikeat, niin jotain täytyy ymmärttää, että saa noin monta erilaista onnen ja hääilon feelistä vangittua…Great job…ReplyCancel

  • Harri Rauhanummi - Kreikan meri, meri Kreikan 😀

    Onhan se hieno paikka. Muistan ku olin pari viikkoa Baana Travelsin mukana Kreikassa kuvaamassa valokuvia ja videoa. Lämminsydämmisiä ja vieraanvaraista porukkaa, vaikka maan taloustilanne jo silloinkin oli kuralla. Mukava ja lämmin fiilis välittyy tästäkin setistä.

    Loppuun vielä Touko-Poukon tervehdys: https://www.youtube.com/watch?v=nhLWwNnUWRcReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Back to topContact