Tuomas Mikkonen » Häävalokuvaaja Wedding Photographer Tuomas Mikkonen Hääkuvaus Jyväskylä Suomi Finland Worldwide

Masthead header

Cia + Stefan Portraits. Helsinki, Finland.

Tervehdys! Tämän postauksen yhteydessä halusin kertoa teille, että tulevaisuudessa tulen monipuolistamaan hieman hääkuvauspaketteja: tulen tarjoamaan lyhyempiäkin kuvauksia ja mm. myös pelkkiä potretteja. Pelkät potretit onnistuvat kesälläkin varsinkin Keski-Suomessa ja aikataulujen mukaan myös ympäri Suomea. Kesäviikonloput varmasti vieläkin painottuu pidempiin 10h kuvauksiin, mutta potretteja on mahdollista ottaa myös viikolla esim. koemeikki/-kampauspäivänä. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin kerron lisää! Btw, vielä mainittakoon, että 2016 kesä alkaa koko ajan täyttyä.. heinäkuu esim. jo täynnä. Olkaa nopeita! 🙂

Alla upeiden Cian + Stefanin potretteja Suomenlinnasta tältä kesältä.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Hello People! I just wanted to give a little heads up, that I’m going to change my wedding packages a little bit in the future. I will offer shorter wedding shoots also. Contact for more info!

Portraits of the fabulous couple Cia + Stefan below.

 

HäävalokuvaajaJyväskyläSuomiPotretit-1 HäävalokuvaajaJyväskyläSuomiPotretit-2R HäävalokuvaajaJyväskyläSuomiPotretit-3R HäävalokuvaajaJyväskyläSuomiPotretit-4 HäävalokuvaajaJyväskyläSuomiPotretit-5R HäävalokuvaajaJyväskyläSuomiPotretit-6R HäävalokuvaajaJyväskyläSuomiPotretit-7R HäävalokuvaajaJyväskyläSuomiPotretit-8R HäävalokuvaajaJyväskyläSuomiPotretit-9R HäävalokuvaajaJyväskyläSuomiPotretit-10R HäävalokuvaajaJyväskyläSuomiPotretit-11R HäävalokuvaajaJyväskyläSuomiPotretit-12

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Back to topContact