Tuomas Mikkonen » Häävalokuvaaja Wedding Photographer Tuomas Mikkonen Hääkuvaus Jyväskylä Suomi Finland Worldwide

Masthead header

Love + Care = Charity 2016 Couple Ella + Mikko

ValokuvaajaJyväskyläHäävalokuvaajaSuomi-1

Happy Charity Team 2016

Ilolla ilmoitamme, että löysimme Love + Care = Charity -kampanjaamme ensi keväälle parin! Ella ja Mikko halusivat lähteä mukaan tekemään hyvää ja on mahtavaa, että päästään toteuttamaan tämä hääkuvaus Jaakon kanssa! Nappailtiin jo muutamat kihlajaiskuvat Ellalle ja Mikolle, alapuolelta löytyy muutamia mun otoksia.

We’re very happy to tell you that we found a couple to our Love + Care = Charity campaign! Here are some engagement shots that I took for Ella and Mikko. Can’t wait for the wedding next Spring!  

ValokuvaajaJyväskyläHäävalokuvaajaSuomi-2 ValokuvaajaJyväskyläHäävalokuvaajaSuomi-3 ValokuvaajaJyväskyläHäävalokuvaajaSuomi-4R ValokuvaajaJyväskyläHäävalokuvaajaSuomi-5R ValokuvaajaJyväskyläHäävalokuvaajaSuomi-6R ValokuvaajaJyväskyläHäävalokuvaajaSuomi-7R ValokuvaajaJyväskyläHäävalokuvaajaSuomi-8R2 ValokuvaajaJyväskyläHäävalokuvaajaSuomi-9R

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Back to topContact