Tuomas Mikkonen » Häävalokuvaaja Wedding Photographer Tuomas Mikkonen Hääkuvaus Jyväskylä Suomi Finland Worldwide

Masthead header

Wedding Day Story Elisa + Sakari. Turku, Finland.

I’m very excited to share this one! It was a very special wedding to me cos’ I was honored to 2nd shoot for the awesome Andria Lindquist. It was a Spring wedding with lots of cool locations and details. Thank you Andria, Elisa + Sakari for this opportunity! You guys were such a fun couple to work with.

These images are all shot by me. Enjoy The Story!

ValokuvaajaSuomi-1 ValokuvaajaSuomi-2 ValokuvaajaSuomi-3 ValokuvaajaSuomi-4 ValokuvaajaSuomi-5 ValokuvaajaSuomi-6 ValokuvaajaSuomi-7 ValokuvaajaSuomi-8 ValokuvaajaSuomi-9 ValokuvaajaSuomi-10 ValokuvaajaSuomi-11 ValokuvaajaSuomi-12 ValokuvaajaSuomi-13 ValokuvaajaSuomi-14 ValokuvaajaSuomi-15 ValokuvaajaSuomi-16 ValokuvaajaSuomi-17 ValokuvaajaSuomi-18 ValokuvaajaSuomi-19 ValokuvaajaSuomi-20 ValokuvaajaSuomi-21 ValokuvaajaSuomi-22 ValokuvaajaSuomi-23 ValokuvaajaSuomi-24 ValokuvaajaSuomi-25 ValokuvaajaSuomi-26 ValokuvaajaSuomi-27 ValokuvaajaSuomi-28 ValokuvaajaSuomi-29 ValokuvaajaSuomi-30 ValokuvaajaSuomi-31 ValokuvaajaSuomi-32 ValokuvaajaSuomi-33 ValokuvaajaSuomi-34 ValokuvaajaSuomi-35 ValokuvaajaSuomi-36 ValokuvaajaSuomi-37 ValokuvaajaSuomi-38 ValokuvaajaSuomi-39 ValokuvaajaSuomi-40 ValokuvaajaSuomi-41 ValokuvaajaSuomi-42 ValokuvaajaSuomi-44 ValokuvaajaSuomi-45 ValokuvaajaSuomi-46 ValokuvaajaSuomi-47 ValokuvaajaSuomi-48 ValokuvaajaSuomi-49

Dress: Pukuni

Hair & Makeup: Butik Turku

Venue: Manillan tehdas

Videographer:  Santeri Ojanen / Häävideosi

DJ: DJ Urho Tulitukka

Floral design: K-Supermarket Ukko-Pekka/Mari Ojala

  • Jere Satamo - Oijoijoij!
    Meikä on odottanu tätä settiä, kun tutun kautta kuulin että oot ollu näissä maisemissa kuvaamassa. Kiva nähdä sun kuvia tutuista paikoista ja komiaa jälkeä kyllä! Erityisesti tuo kuva Elisasta istumassa Manillassa punaisella sohvalla, uh! Peukku koko paletille!ReplyCancel

  • Tuomas - Kiitos Jere! Oli kyl huiput lokaatiot kuvata Manillassa jne. Hääparin itse paikalle roudaama makee sohva kruununa!ReplyCancel

  • Noni - Hyvä sä !ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Back to topContact