Tuomas Mikkonen » Häävalokuvaaja Wedding Photographer Tuomas Mikkonen Hääkuvaus Jyväskylä Suomi Finland Worldwide

Masthead header

Perhekuvaus-viikonloput

Järjestän 21.-22.5. ja 18.-19.6.16 erityisen lapsi- ja perhekuvausviikonlopun Jyväskylässä (EDIT: Toukokuun viikonloppu on jo täynnä). Spesiaalin viikonlopuista tekee mm. se, että itse kuvaus on 0€ (norm. 150€). Kuvatiedostojen hinnoista infoa postauksen lopussa.

Ajatuksena on, että kattelen valmiiksi ulkoa jonkun mukavan kesäisen miljöön, missä kuvataan ilmoittautuneita perheitä kyseisten viikonloppujen aikana. Voitte tulla kuvauttamaan pelkästään lapsia tai koko perhettä – ihan omien toiveiden mukaan. Alapuolella fiiliksiä mun aikaisemmista lapsi- ja perhekuvauksista. Jos tykkäät tällaisesta meiningistä, ota yhteyttä sähköpostitse: hello@tuomasmikkonen.com ja varataan teille aika viikonlopulta. Jos kyseiset viikonloput ei käy, ilmoitathan kiinnostuksesi niin katsotaan kampanjalle mahdollisia jatko-osia.

ValokuvaajaJyvaskylaPerhekuvaus1R ValokuvaajaJyvaskylaPerhekuvaus2R ValokuvaajaJyvaskylaPerhekuvaus3R ValokuvaajaJyvaskylaPerhekuvaus4R ValokuvaajaJyvaskylaPerhekuvaus5R ValokuvaajaJyvaskylaPerhekuvaus6 ValokuvaajaJyvaskylaPerhekuvaus7R ValokuvaajaJyvaskylaPerhekuvaus8R ValokuvaajaJyvaskylaPerhekuvaus9R

KUVAUS (sis. ALV 24%):

0€ (Norm. 150€)

Sis. kuvaussuunnittelun ja kuvauksen (n. 30 min.) miljöössä. Kuvauksen jälkeen saat linkin galleriaan, josta voit valita ja tilata kuvatiedostoja. Galleria sisältää vähintään 30 kuvaa.


DIGITAALISET KUVATIEDOSTOT (sis. ALV 24%):

40€ / kpl

100€ / 3kpl

140€ / 5kpl

220€ / 10kpl

350€ / Koko galleria, vähintään 30kpl kuvia.


KUVIEN TOIMITUS & MAKSU:

Tilaamasi kuvatiedostot toimitetaan sähköisesti värillisinä ja mustavalkoisina, sekä nettikokoisina että printtivalmiina korkearesoluutioversioina.

Kuvatiedostot voi maksaa 1-3 erässä. Kuvatiedostot toimitetaan, kun kaikki erät on maksettu.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Back to topContact